Om os

KARLEBO TØMREREN APS

Allan og Johnny Handreck


Johnny Handreck har været tømrermester siden 1979.

I 1995 flyttede vi til Karlebo og i den anledning ændrede vi firmanavnet til KARLEBO TØMREREN.

I årene der fulgte efter flytningen til Karlebo, steg omfanget af opgaverne, og virksomheden blev udvidet med flere dygtige og engagerede tømrersvende. 1 af disse medarbejdere har nu været hos os i mere end 25 år. Sønnen Allan blev i de mellemliggende år udlært hos en dygtig lokal tømrer i Hørsholm, og har siden 2004 arbejdet i firmaet.


I 2019 var tiden inde, og vi dannede KARLEBO TØMREREN aps som ejes af far og søn - Allan og Johnny.


Foruden at fastholde vores dygtige tømrere, forsøger vi i gennemsnit også at have 3 lærlinge under konstant uddannelse. Vi har igennem årene høstet stor erfaring og mange glædelige anerkendelser rundt om i Karlebo, Hørsholm og nærliggende kommuner, for de udførte total- og hovedentrepriser, samt de daglige opgaver.


Vi finder det naturligt, at enhver opgaves samlede kvalitet udspringer i dets allerførste faser. Herunder en god planlægning, en åben dialog samt valget af innovative løsninger og materialer - samt en opdateret viden.

På vores moderne og velindrettede værksted, udfører vi endvidere alle former for snedkerarbejde, bl.a. inventar til bolig og kontorer, bordplader i specielle mål, renovering af døre og vinduer m.m.


Men det er ikke blot de traditionelle byggeopgaver, vi tager hånd om. Det gælder også f.eks. institutioner i drift under arbejdets udførelse, samt de nænsomme ombygnings- og renoverings-opgaver af ældre og bevaringsværdige ejendomme, hvor vores håndværksmæssige erfaringer kommer til ”ære og værdighed”. Vi udviser samtidigt største omhu for vores sårbare miljø.

 

Vor virksomheds store krav til kvalitetsstyring, sikkerhed, sundhed samt miljøledelse under arbejdernes udførelser, er godt forankret, bl.a. i henhold til Dansk Byggeri samt de overordnede intentioner i ISO 9001 og 14001. Vi kan sikre vores kunder en professionelt dokumenteret gennemførelse og slutkontrol.


Vores bygge- og arbejdspladser er sikret optimalt. Det gælder ikke kun for os selv og vores samarbejdende håndværkskolleger, men i lige så høj grad sikkerheden for vores omgivelser. Det kan også tilføjes, at den sociale tryghed og den daglige trivsel, ligger os meget på sinde. Anerkendt af bl.a. Arbejdstilsynet, med en Grøn Smiley.


Men vi har også plads og rum til, at være en synlig del af det sociale netværk i Kommunen. I flere år har vi kunnet yde sponsorater til de unge i vores lokale sportsforeninger. Hertil kommer arbejdet som flerårig formand i    Håndværkerforeningen for Hørsholm og Omegn, bestyrelsesmedlem i Hørsholm Tømrermesterforening , og Allan som aktivt medlem af erhvervsrådet i Hørsholm.


Det er vores målsætning, at vi altid kan tilgodese og opfylde behov og ønsker. At vi bliver målt på kvaliteten af vores arbejder og generelle miljømæssige holdninger.